Handelsbetingelser

Løgbutikken - Enkeltmandsvirksomhed

Thygesmindevej 2
6092 Sønder Stenderup

Tlf. :22229143
CVR : 42755095

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Løgbutikken tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online, ApplePay. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes.

Løgbutikken benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-4 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med GLS. 

Levering til: Pakkeshop 49.- / Hjemmelevering 69.-

Uafhentede pakker

Hvis du ikke henter pakken hos din valgte pakkeshop og den bliver sendt retur til os, så vil du blive opkrævet de reelle fragtomkostninger for returforsendelsen. Ved fortrydelse vil disse blive modregnet i det beløb du ellers skulle have retur. Ønsker du pakken genfremsendt, så skal du betale leveringsomkostningen.

Retur- og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter modtagelsen, og fra fortrydelsen har du 14 dage til at sende varen tilbage til os efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Meddelelsen kan gives pr. mail på info@loegbutikken.dk , hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidlig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os beskedom, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig herunder leveringsomkostninger(det gælder dog ikke extra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Det er op til Løgbutikken at vurdere varens stand. Hvis varen har miste værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
Varereturnering foregår til denne adresse - Løgbutikken, Thygesmindevej 2, 6092 Sønder Stenderup. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Send meget gerne fyldestgørende informationer med varereturneringen. kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter når du handler som forbruger. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. reklamationsretten er begrænset af varens naturlige holdbarhed som blomsterløg og knolde jo er.. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Løgbutikken inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter , at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. I forbindelse med reklamationssager afholder Løgbutikken returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Dette hvis reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Mængden af Lys, jord og vand samt øvrige planteforhold kan skabe variationer i blomsterfarver og vækst.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Reklamationer sendes til vores lager:
Løgbutikken
Thygesmindevej 2, 6092 Sønder Stenderup

Persondatapolitik

Når du køber en vare og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Personoplysninger registreres hos Løgbutikken og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Løgbutikken. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den datansvarlige på www.loegbutikken.dk er Løgbutikken.

Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på : info@loegbutikken.dk

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@loegbutikken.dk. hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@loegbutikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage iver, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionenes online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til :

Loegbutikken.dk

Thygesmindevej 2

6092 Sønder Stenderup

info@loegbutikken.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: ______________

Forbrugerens navn: ___________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _____

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10.02.2023